OVER ONS

Capotorto Sanne en LienNu wij er stilaan uitgroeien, beleven onze ouders hun tweede jeugd in Italië. We hadden het altijd al kunnen weten. Want hoewel Wim (‘onze papa’) en Kristin (‘ons mama’) als kind op twee straten van elkaar woonden, leerden ze elkaar kennen … in Italië.

Wat volgde:  de twee dochters Sanne en Lien (wij dus), 28 jaar hard werken in een succesvolle zaak en af en toe een reisje naar een inspirerende bestemming.

Terwijl de viswinkel op volle toeren verder draait, nemen onze ouders gas terug. Maar niet te veel, want nu hebben ze eindelijk tijd voor de dingen die ze écht graag doen en waar ze ook écht goed in zijn… Elke dag een verse taart bakken (mama), elke dag verse taart proeven (papa). Gasten ontvangen en hen in de watten leggen. Fietstochten uitstippelen doorheen de mooiste landschappen, langs terrasjes voor een welverdiend glas prosecco. Uittesten in welke naburige dorpen en steden je de beste gelato en de heerlijkste pasta eet, of waar je eenvoudigweg de leukste passegiata maakt. Druiven, olijven, vijgen en kweeperen plukken rondom het huis. Van al die vruchten iets lekkers bereiden om er in fijn gezelschap, in een fantastisch kader van te genieten. 

En ook al blijft onze thuis voorlopig België, wij voelen ons al helemaal come a casa in Italia. Jij ongetwijfeld ook.

Groetjes, Sanne en Lien