ROUTEBESCHRIJVING

Capotorto by plane :

Kom je liefst met het vliegtuig , dan is er een keuze aan luchthavens in de buurt.

De luchthaven van Ancona ligt op een uurtje rijden. Slechts twee gates,handig en snel dus. Vanuit Charleroi met Ryanair. Voor Nederlanders is de luchthaven van Weeze, even over de Duitse grens, een optie.

Bologna airport ligt op ongeveer 175 km. Wordt aangevlogen door Ryanair, Brussels Airlines, KLM en een hele reeks andere maatschappijen.

Niet bepaald een klein vliegveldje dus…

De luchthaven van Rimini is het meest nabij (45 km) en is in het hoogseizoen een zomerbestemming van o.a. Thomas Cook AirlinesOok de luchthaven van Perugia is een mogelijkheid. Alles is handig te vinden en vergelijken via www.skyscanner.nl .

Boek bij je vlucht een aansluitende autoverhuring op de luchthaven. Hertz, Avis en de andere grote maatschappijen zijn aanwezig.

Check voordelige parkeerplaatsen bij luchthavens via www.parkos.be

Capotorto routebeschrijving
Capotorto-paard

Capotorto by car : 

GPS:   43°48’06”N   12°41’38”E

Let op: “centrum Petriano” is niet handig als GPS-bestemming! Gebruik daarom bovenstaande GPS coördinaten.

Vanuit Pesaro:

Volg richting Urbino. Ter hoogte van Cappone ga je richting Colbordolo. Even na Colbordolo ligt het kleine Montefabbri aan je linkerzijde. Ruim twee km verder (2,300 km) zie je een weggetje links (bordje Capotorto). In de bocht aan het rode huis aan je linkerzijde ga je weer links (naar beneden, weer bordje Capotorto).

Vanuit Urbino:

Kom je vanuit Urbino, ga dan via Pallino richting Colbordollo. Na ongeveer 8 km een groot kunstwerk (paard!)in het veld aan je linkerzijde. Enkele km later het bord “Vallefoglia”. Na 200 m zie je het hogervermelde grindweggetje aan je rechterkant. Hierop dus na een paar honderd meter aan het rode huis links, volg het bordje Capotorto.

We zetten alvast iets fris. Welkom!

Capotorto-ontbijtsfeer
Capotorto routebeschrijving